Τρόποι Πληρωμών

Για την εξυπηρέτησή των χρηστών της ιστοσελίδας, αυτοί μπορούν να επιλέξουν την πληρωμή των αγορών τους, τους εξής τρόπους πληρωμής:

  1. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο χρήστης και ισχύει για ποσά έως 1.500 € (σύμφωνα με τον ν. 3842/2010).

Για παραγγελίες άνω των 900 € ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή.

Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με επιβάρυνση 1,50 €.

  1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο χρήστης μπορεί να προεξοφλήσει την παραγγελία του, καταθέτοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας του σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών.

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγει ως επιθυμητό τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση».

Στη συνέχεια καταθέτει το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας:

Δικαιούχος: Π. ΠΑΪΣΙΔΗΣ Κ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΙΒΑΝ
EUROBANK 00260250050200411626 GR3402602500000050200411626
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5241-003488-662 GR4101722410005241003488662

Ως αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνει τον αριθμό της παραγγελίας του (είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας).

Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση θα πρέπει να ενημερωθεί σχετικά η εταιρεία (με αποστολή email ή με τηλεφωνική επικοινωνία) προκειμένου να προβεί στην ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας.

  1. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας

Ο χρήστης δύναται να προβεί στην παραγγελία από το www.paisidis.gr και να παραλάβει τα προϊόντα αυτής από το φυσικό μας κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Βεργίνας 73 στην πόλη της Δράμας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν υφίσταται χρέωση εξόδων αποστολής.

  1. Πληρωμή με PayPal

Παρέχεται η δυνατότητα στον χρήση να εξοφλήσει την παραγγελία του μέσω ενός από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής σε διεθνές επίπεδο. Με την επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής, ο χρήστης μεταφέρεται με την ολοκλήρωση της αγοράς στον ιστότοπο του PayPal ώστε να εξοφλήσει την παραγγελία.

  1. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής/Προπληρωμένης/Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δέχεται όλες τις χρεωστικές/προπληρωμένες/πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.). Για τις αγορές με κάθε είδους κάρτα, ο χρήστης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα του ζητηθεί να συμπληρώσει τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.